Ilir-ilir (lagu jawa yang mendamaikan.. memberi motivasi & keinsafan. moga memberi pengajaran buat semua".)"Sarwa duweo rumangsa nanging ojo rumangsa sarwa duwe'.Iku yen ditulis genah, katone pancen yo mung diwolak-walik wae, nanging surasane jebul kaya bumi karo langit".



Post a Comment
There was an error in this gadget